Avantajele dumneavoastră cu ennie

La ennie sunteți apreciat

Remunerație atractivă

ennie vă oferă mai multe. Prin faptul că aveți un contract direct cu familia care are nevoie de îngrijire, nu pierdeți bani în favoarea agențiilor. Prin urmare, la noi primiți o remunerație mare, cu 400-800 de euro mai mult decât în cazul agențiilor. Un salariu bun pentru o muncă bună!

Autonomie deplină

Vă puteți alege oricând următorul loc de muncă dintr-o varietate de aplicații de îngrijire. Cunoașteți starea pacientului, tipul de cazare și faceți cunoștință cu familia înainte de a începe.

Acoperire completă

La noi lucrați în mod legal, aveți un contract de servicii în conformitate cu legislația germană și sunteți asigurat în totalitate. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la asigurare sau legalitate.

Găsiți pur și simplu locul de muncă care vi se potrivește

Trei pași simpli către casa adoptivă de vis

1. Creați un profil

Creați-vă rapid și ușor un profil pe platforma noastră. În acest fel, persoanele care au nevoie de personal de îngrijire vă pot găsi și contacta.

2. Alegeți familia 

Pe baza profilurilor, puteți alege un loc de muncă care vi se potrivește. Puteți vedea toate informațiile despre locul de muncă și despre familie.

3. Primiți remunerația

În timp ce dumneavoastră îngrijiți și primiți remunerația lunară, noi vă sprijinim cu formalitățile aferente și suntem întotdeauna disponibili în orice moment.

La ennie beneficiați de un suport 100%

Simplu, digital, în orice situație

Remunerație ridicată     

La noi veți primi cu 400€-800€ mai mulți bani decât în cazul agențiilor și o remunerație echitabilă din partea familiei.

Transparență + autonomie

Prin intermediul profilurile familiilor care solicită îngrijire, aveți informații clare despre starea pacientului și despre cazare.

Cunoașteți familia în prealabil

Înainte de a accepta o repartiție, puteți face cunoștință cu familia prin intermediul chat-ului și al materialelor video încărcate. 

Fără formalități

Vă sprijinim în ceea ce privește birocrația, inclusiv facturarea, corespondența și încheierea de polițe de asigurare.

Partener accesibil

Suntem alături de dumneavoastră. Ne puteți contacta în orice moment, chiar și în limba dumneavoastră maternă.

Selectarea cererilor de îngrijire

În orice moment, aveți acces la un număr mare de solicitări de îngrijire și puteți accepta angajamente la nivel național.